پایگاه خبری فوتبالی- پیروزی قاطع ۲-۰ کومو مقابل جنوا در هفته سیوچهارم سری آ، نه تنها نیمی از رویاهای لیگ قهرمانی را برای این تیم زنده نگه داشت، بلکه با یک صحنه دلخراش همراه شد؛ سقوط نیکو پاز، مغز متفکر تیم، پس از برخورد شدید سر با مدافع حریف.
به گزارش فوتبالی، هواداران حاضر در ورزشگاه لوئیجی فراریس در جنوا، شاهد لحظاتی وحشتناک بودند.
اخبار لحظهای از شفاخانه چندان خوب نیست. بر اساس آخرین گزارشها، پاز که توان دیدن صحیح را از دست داده و یک چشم خود را قرمز میدیده ، به بیمارستان جنوا منتقل شده است. سسک فابرگاس، سرمربی کومو، در مصاحبه پس از بازی با چهرهای در هم گفت: «نیکو در بیمارستان است و تیم پزشکی مشغول ارزیابی اوست. ضربه به سر شوخیبردار نیست. ما منتظر نتایج دقیق آزمایشها هستیم تا میزان درگیری و احتمال از دست دادن بازیهای آینده مشخص شود».
نیکو پاز در این فصل فراتر از یک مهره معمولی عمل کرده است. با ۱۳ گل و ۸ پاس گل در ۳۸ بازی، او به معنای واقعی کلمه کومو را به دوش کشیده تا جایی که این تیم حالا بخت صعود به لیگ قهرمانان اروپا را دارد . این مصدومیت در بحرانیترین مقطع فصل که کومو تنها ۲ امتیاز با منطقه سهمیه فاصله دارد، اتفاق میافتد. از سوی دیگر، رئال مادرید که بند بازخرید ۹ میلیون یورویی نیکو را تا ۳۰ می فعال خواهد کرد ، و تیم ملی آرژانتین با دلهره منتظر روشن شدن وضعیت نهایی او هستند.
باشگاه کومو اعلام کرده که در ساعات آینده بیانیه تکمیلی مفصلی درباره وضعیت چشم این بازیکن و مدت زمان دقیق دوری او از میادین صادر خواهد کرد . نظر سنجی انجام شده در بین هواداران نشان میدهد که ۹۰ درصد آنها بازگشت او به ترکیب را برای کسب سهمیه لیگ قهرمانان حیاتی میدانند.