پایگاه خبری فوتبالی- کنفدراسیون فوتبال در ازای قهرمانی الاهلی عربستان در لیگ نخبگان به این تیم 12 میلیون دلار پاداش داد.
به گزارش فوتبالی، پرونده دومین دوره مسابقات لیگ نخبگان آسیا با قهرمانی الاهلی عربستان دیشب بسته شد. شاگردان ماتیاس یایسله با شکست دادن ماچیدای ژاپن در فینال برای دومین دوره متوالی جام قهرمانی آسیا را بالای سر برند. از ابتدای این تورنمنت، پاداشهای دلاری که توسط AFC در هر مرحله به تیمها داده شد، مورد توجه بود.
براساس اعلام کنفدراسیون فوتبال آسیا، الاهلی به عنوان قهرمان بازیها، ۱۲ میلیون دلار به جیب زد. این در شرایطی است که ماچیدا به عنوان نایب قهرمان نصف این مبلغ یعنی ۶ میلیون دلار پاداش دریافت کرد.
البته این رقم در قیاس با ارقامی که الاهلی عربستان برای جذب بازیکن هزینه کرده بسیار ناچیز است اما به هرحال کنفدراسیون فوتبال آسیا نشان داد که پرداخت پاداشهای هنگفت را یاد گرفته است.