menu
نصب فوتبالی
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر خلیج فارس

چهارمین تقابل ایران با مقدونیه؛ هت‌تریک می‌کنیم یا می‌بازیم؟

پایگاه خبری فوتبالی- ایران و مقدونیه برای چهارمین بار در تاریخ مقابل هم قرار می‌گیرند.

به گزارش فوتبالی، بعد از این که نام تیم‌هایی مثل پورتوریکو و پاناما برای برگزاری بازی دوستانه مقابل تیم ملی ایران مطرح شد و هیچکدام به سرانجام نرسید، امروز امیرمهدی علوی سخنگوی فدراسیون فوتبال در گفت‌وگو با خبرنگاران اعلام کرد که تیم ملی ایران در اردوی ترکیه، به مصاف تیم ملی مقدونیه خواهد رفت.

مقدونیه در حال حاضر تیم 67 رنکینگ فیفاست و شاید حتی جزو تیم‌های درجه دو اروپا هم نباشد. این تیم در مسابقات انتخابی جام جهانی 2026 در گروهی که بلژیک، ولز، قزاقستان و لیختن‌اشتاین هم حضور داشتند، نتایج بدی نگرفت. در هر دو بازی رفت و برگشت، بلژیک را با تساوی متوقف کرد و در گروهش سوم شد و به مرحله پلی‌آف رسید اما با شکست 4 بر صفر مقابل دانمارک، از راهیابی به جام جهانی بازماند.

مقدونیه پیش از این 3 بار مقابل تیم ملی ایران قرار گرفته است. اولین تقابل دو تیم به تورنمنت 4جانبه ال‌جی برمی‌گردد. در آن بازی ایران با گل‌های کریم باقری، علی دایی و حامد کاویانپور در مقابل تک گل گئورگی هریستوف به پیروزی 3 بر یک رسید.

دو تیم برای دومین بار در تاریخ 27 آبان 1388 و در ورزشگاه آزادی به مصاف هم رفتند که این بازی دوستانه با تساوی یک بر یک خاتمه یافت. گل ایران را در دقیقه 36 آندرانیک تیموریان به ثمر رساند و گل تساوی مقدونیه را بهترین بازیکن تاریخ این کشور یعنی گوران پاندف در دقیقه 48 زد.

سومین و آخرین رویارویی دو تیم هم به سال 2016 برمی‌گردد. در آن بازی که با میزبانی مقدونیه و در پایتخت این کشور یعنی اسکوپیه برگزار شد، ایران با هت‌تریک سردار آزمون در مقابل تک گل الکساندر تروخوفسکی به پیروزی 3 بر یک رسید.

حالا در شرایطی که در 3 دیدار قبلی، ایران دو بار به پیروزی رسیده و یک بار هم بازی دو تیم با تساوی به پایان رسیده، قرار است چهارمین تقابل آنها هم به زودی برگزار شود. 

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار