menu
نصب فوتبالی
پاری سن ژرمن منچستریونایتد رئال مادرید بارسلونا بایرن مونیخ منچسترسیتی لیورپول چلسی آرسنال یوونتوس لیگ برتر انگلیس لالیگا اسپانیا لیگ قهرمانان اروپا

توصیه کاپلو به توخل برای قهرمانی انگلیس در جام جهانی

پایگاه خبری فوتبالی- سرمربی سابق تیم ملی انگلیس، هشدار داد که این تیم در جام جهانی ۲۰۲۶ نیز مثل همیشه خسته به این مسابقات خواهد رسید و با ترس بازی خواهد کرد. او تاکید کرد که توماس توخل برای رسیدن به قهرمانی باید این دو عادت را ریشه‌کن کند.

به گزارش فوتبالی، فابیو کاپلو، سرمربی اسبق تیم ملی انگلیس در فواصل سال‌های 2007 تا 2012 گفت که انتظار دارد بازیکنان توماس توخل در جام جهانی امسال نیز همچون گذشته خسته باشند و با ترس بازی کنند.

این سرمربی ایتالیایی به بی‌بی‌سی گفت: همیشه همینطور بوده است. انگلیس خسته به جام جهانی می‌رسد و با ترس بازی می‌کند.

کاپلو فینال یورو ۲۰۲۰ مقابل ایتالیا که انگلیس ابتدا گل زد اما در ضربات پنالتی در ومبلی شکست خورد را به عنوان مثال بارز این مشکل ذکر کرد و افزود: من بازی مقابل ایتالیا را به یاد دارم. آنها خیلی زود گل زدند ولی بعد از آن به توپ‌های بلند روی آوردند. آنها با ترس بازی می‌کنند. این مشکل انگلیس است. این مساله ترکیبی از خستگی و ترس است. توخل باید این مشکل را حذف کند.

انگلیس پیش از شروع جام جهانی دو بازی دوستانه مقابل نیوزیلند و کاستاریکا انجام خواهد داد و سپس رقابت‌های خود را در تگزاس مقابل کرواسی آغاز می‌کند.

انگلیس با رکورد ۱۰۰ درصد پیروزی در مقدماتی جام جهانی ۲۰۲۶ (تحت هدایت توخل) راهی جام جهانی شد اما در دو بازی دوستانه اخیر مقابل اروگوئه و ژاپن نتوانست برنده شود.

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار