menu
نصب فوتبالی
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر خلیج فارس
 میلاد محمدی بالاخره آفتابی شد

میلاد محمدی بالاخره آفتابی شد!

پایگاه خبری فوتبالی- میلاد محمدی پس از مدتی دوری از ایران، سرانجام به تهران برگشت.


به گزارش فوتبالی، میلاد محمدی در اردوی تیم ملی و دو بازی دوستانه ایران مقابل نیجریه و کاستاریکا حضور داشت. محمدی اما پس از برگزاری این دو مسابقه به‌علت جنگ ایران با آمریکا و اسراییل، تصمیم گرفت به یونان برود و مدتی با خانواده خود در این کشور اروپایی ساکن باشد. میلاد سابقه حضور در فوتبال یونان را دارد و طبق شنیده‌های خبرنگار فوتبالی، محمدی در این کشور خانه خریده و برای همین در زمان جنگ تصمیم گرفت به یونان برود.


از زمانی که تمرینات پرسپولیس آغاز شد، محمدی اعلام کرد فعلا به ایران برنمی‌گردد و البته اختلاف‌هایی با مدیران باشگاه پرسپولیس هم داشت. روز گذشته امیر قلعه‌نویی لیست تیم ملی را اعلام کرد که در آن نام محمدی هم دیده می‌شد. طبق شنیده‌ها، محمدی از روز شنبه به ایران برگشته و امروز هم خود را به کادر فنی تیم ملی معرفی کرد.


محمدی یکی از گزینه‌های اصلی امیر قلعه‌نویی برای حضور در جام جهانی است و سرمربی تیم ملی اعتقاد زیادی به این بازیکن دارد. حالا باید منتظر ماند و دید محمدی به چه میزان آمادگی به جام جهانی می‌رسد و آیا او در ترکیب اصلی تیم ملی به میدان می‌رود یا نه.


البته محمدی دقایقی پیش با یک خبر تلخ و ناراحت کننده هم مواجه شد. خبر این بود که باشگاه پرسپولیس او و سروش رفیعی را به دلیل غیبت در تمرینات این تیم، به میزان 10 درصد قطعی و 10 درصد تعلیقی جریمه کرده است. 

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار