پایگاه خبری فوتبالی- کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال رای دیدار دو تیم هیات فوتبال خراسان رضوی و استقلال تهران را اعلام کرد.
به گزارش فوتبالی، چند هفته پیش در تاریخ 7 اسفند 1404 و در جریان یکی از بازیهای هفته نوزدهم لیگ برتر فوتسال بانوان، تیم هیات فوتبال مشهد که با تیم استقلال تهران بازی داشت، به دلیل اشتباهات داوری! زمین را ترک کرد و دیگر برنگشت تا این بازی نیمه تمام باقی بماند.
در این بازی ابتدا تیم مشهدی با 3 گل از مهمانش پیش افتاد اما در ادامه استقلال بازی را به تساوی کشاند و در لحظات پایانی هم به یک ضربه پنالتی دست یافت اما مشهدیها به این پنالتی اعتراض داشتند و بازی حدود نیمساعت متوقف شد و در نهایت نیز نیمهتمام باقی ماند.
این اتفاق در شرایطی رخ داد که استقلال مدعی اول قهرمانی بود و با پیروزی در این بازی، قهرمانیاش را قطعی میکرد اما نیمه تمام ماندن بازی باعث شد وضعیت جدول در فاصله 3 هفته تا پایان فصل نامشخص بماند.
حالا اما رأی کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال درباره این بازی اعلام شده است و طبق این رأی، استقلال 3 بر صفر پیروز شده و تیم مشهدی هم به پرداخت 30 میلیون تومان جریمه محکوم شده است.
به این ترتیب جمع امتیازات استقلال در پایان هفته نوزدهم به 52 رسیده است و تیم دوم یعنی پالایش نفت آبادان 43 امتیازی است. حالا فاصله استقلال با تیم آبادانی 9 امتیازی است و این در حالی است که فقط 3 هفته تا پایان فصل باقی مانده است و قهرمانی استقلال قطعی به نظر میرسد.
نکته مهم این که با توجه به سقوط نکردن هیچ تیمی به دسته پایینتر، به احتمال زیاد 3 هفته پایانی فصل به دلیل شرایط فعلی کشور برگزار نخواهد شد و استقلال به عنوان قهرمان این فصل معرفی میشود.
برخلاف لیگ برتر فوتبال که فاصله استقلال در صدر جدول با تیم دوم فقط دو امتیاز است و به همین دلیل، سایر تیمها با قهرمان اعلام شدن استقلال مخالف هستند، اما با فاصله 9 امتیازی استقلال با تیم دوم در لیگ برتر فوتسال بانوان در فاصله 3 هفته تا پایان فصل، بعید است تیمی مخالف قهرمان اعلام شدن استقلال باشد و باید از همین حالا این تیم را قهرمان این فصل لیگ برتر فوتسال بانوان ایران دانست.
