پایگاه خبری فوتبالی- میلاد میداوودی در جریان تمرین امروز استقلال یاد دوران جوانی خود در این تیم را زنده کرد.
به گزارش فوتبالی، چند روز قبل از حمله اسراییل و آمریکا به ایران علی تاجرنیا در یک اقدام جنجالی قرارداد ریکاردو ساپینتو را بهطور یکطرفه فسخ کرد و بعد از کلی کش و قوس، سهراب بختیاریزاده را به عنوان جانشنین این سرمربی پرتغالی معرفی کرد.
سهراب بختیاریزاده هم به محض بازگشت مجدد خود به نیمکت استقلال میلاد میداوودی را به عنوان یکی از دستیاران خود معرفی کرد. میداوودی که در اوایل دهه 1390 یکی از ستارههای استقلال بود و حتی طعم گلزنی در دربی را با پیراهن آبیها چشید بعد از سالها به خانه خود بازگشت تا اینبار در قامت مربی و دستیار سهراب بختیاریزاده به استقلال کمک کند.
البته میلاد میداوودی بدشانس بود که در بدو ورودش به کادر فنی استقلال جنگ آمریکا و اسراییل علیه ایران آغاز شد و او تنها در یک بازی فرصت نشستن روی نیمکت آبیها را پیدا کرد. حالا هم که بسیار بعید است لیگ بیست و پنجم برگزار شود و به همین خاطر میداوودی باید منتظر فصل بعدی باشد.
بعد از اعلام برقراری آتشبس دو هفتهای بین ایران و آمریکا استقلال امروز دومین جلسه تمرینی خود را برگزار کرد که این تمرین در کمپ زندهیاد ناصر حجازی و با حضور هواداران استقلال برگزار شد.
در جریان تمرینات امروز استقلال، بوسه میلاد میداوودی بر لوگوی استقلال از چشم گزارشگر فوتبالی که به کمپ زندهیاد ناصر حجازی رفته بود دور نماند.