پایگاه خبری فوتبالی- سازمان لیگ برتر فوتبال ایران در شرایط فعلی و تعطیلی مسابقات لیگ های مختلف تصمیم به ادامه دار بودن تعطیلات در این سازمان گرفته است.
به گزارش فوتبالی، پس از شروع جنگ آمریکا و اسراییل علیه ایران در اسفند ماه سال گذشته و تعطیلی و شیفت بندی برخی از ادارات دولتی و خصوصی تا پایان سال، سازمان لیگ فوتبال ایران علاوه بر تعطیلی رسمی ۴ روز ابتدای سال به دلیل ادامه جنگ، این تعطیلی را تا شنبه هفته آینده ادامه داد.
فوتبالی در گفتوگوی کوتاه با حجت الله بهمنی سخنگوی سازمان لیگ برتر فوتبال ایران مطلع شد که به غیر از تعطیلات رسمی ابتدای سال، سازمان لیگ برتر فوتبال چند روز بیشتر تعطیل خواهد بود.
برای شروع کار سازمان لیگ در سال جدید باید پس از اولین بازی دوستانه ایران در فیفادی، منتظر شروع فعالیت دوباره سازمان لیگ برتر فوتبال ایران باشیم.
سازمان لیگ برتر فوتبال پیش از این در روزهای منتهی به پایان سال، مصوبهای را برای از سرگیری یا پایان لیگ برتر فوتبال با توجه به شرایط فعلی به فدراسیون فوتبال ارائه داده بود، و حالا دست کم برای مشخص شدن این تصمیم حداقل باید تا پایان جنگ صبر کرد.
