menu
نصب فوتبالی
پاری سن ژرمن منچستریونایتد رئال مادرید بارسلونا بایرن مونیخ منچسترسیتی لیورپول چلسی آرسنال یوونتوس لیگ برتر انگلیس لالیگا اسپانیا لیگ قهرمانان اروپا
 اعتراف ستاره سابق النصر  سال گذشته، رونالدو روزه گرفت

اعتراف ستاره سابق النصر: سال گذشته، رونالدو روزه گرفت

پایگاه خبری فوتبالی - یکی از بازیکنان سابق النصر جزئیاتی جالب و کمتر شنیده‌شده از دوران حضور کریستیانو رونالدو در عربستان را فاش کرده و از کنجکاوی و احترام این ستاره پرتغالی نسبت به فرهنگ محلی سخن گفته است.

به گزارش فوتبالی، شایع شراحيلی در گفت‌وگو با یک برنامه ورزشی اعلام کرد که رونالدو سال گذشته در ماه رمضان تصمیم گرفت همراه بازیکنان مسلمان النصر روزه بگیرد، با وجود آنکه خود مسلمان نیست. او توضیح داد: «سال گذشته کریستیانو رونالدو تلاش کرد در ماه رمضان همراه بازیکنان مسلمان النصر روزه بگیرد. او دو روز روزه گرفت تا احساس و شرایطی را که مسلمانان در زمان روزه‌داری تجربه می‌کنند، از نزدیک درک کند.»

این روایت همزمان با آغاز ماه رمضان برای مسلمانان سراسر جهان منتشر شده؛ دوره‌ای که هر سال بحث‌هایی را در دنیای فوتبال درباره تأثیر روزه‌داری بر عملکرد بازیکنان و برنامه‌های روزانه آن‌ها ایجاد می‌کند.

با این حال در عربستان این موضوع چالش بزرگی به شمار نمی‌رود. بسیاری از بازیکنان روزه می‌گیرند و برنامه تمرین‌ها و زمان برگزاری مسابقات نیز به‌گونه‌ای تنظیم می‌شود که با شرایط آن‌ها هماهنگ باشد.

تصمیم رونالدو برای همراهی هرچند کوتاه‌مدت با هم‌تیمی‌هایش، در داخل باشگاه به‌عنوان نشانه‌ای از احترام، ذهن باز و حرفه‌ای‌گری او تلقی شد؛ ویژگی‌هایی که نشان می‌دهد این مهاجم باتجربه خارج از زمین نیز توانایی سازگاری بالایی دارد.

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار