menu
نصب فوتبالی
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر خلیج فارس

شاهکار جدید اوسمار در اکباتان؛ اولین باخت خانگی فصل!

پایگاه خبری فوتبالی- پرسپولیس در تقابل با خیبر خرم آباد اولین شکست خانگی فصل خود را متحمل شد. 

به گزارش فوتبالی، پرسپولیس در هفته بیست و دوم رقابت‌های لیگ برتر به مصاف خیبر رفت و با نتیجه 2 بر یک شکست خورد تا برای سومین بازی متوالی، بازنده از زمین خارج شود. پیش از این پرسپولیس در دو بازی اخیر خود مغلوب ملوان و گل گهر شده بود.

پرسپولیس تا پیش از رویارویی امشب خود با خیبر در هیچ بازی خانگی این فصل خود شکست نخورده و همه باخت‌های این تیم در خارج از خانه رقم خورده بود. اما اوسمار در بازی امروز برابر شاگردان مهدی رحمتی شاهکار دیگری خلق کرد و مغلوب شد تا اولین باخت خانگی قرمزها در اکباتان به‌دست بیاید. پرسپولیس فصل گذشته هم متحمل سه باخت خانگی شده بود.

با این شکست پرسپولیس 34 امتیازی باقی ماند و با وجود دو بازی بیشتر نسبت به دیگر مدعیان یعنی استقلال، سپاهان و تراکتور در رده پنجم جدول جای گرفته است. با چنین شرایطی، بعید است که پرسپولیس حتی بتواند سهمیه آسیایی کسب کند چه برسد به اینکه قهرمان لیگ برتر شود و جام دیگری را با اوسمار ویرا بالای سر ببرد.

پرسپولیس در دو فصل اخیر شش مرتبه دچار تغییر در کادرفنی خود شده و ثبات که مهمترین رکن موفقیت این تیم در سالیان گذشته بود را از دست داده است. موضوعی که ضربه شدیدی به قرمزها وارد کرده و این تیم را رسما بعد از یک دهه موفق وارد چالش و بحران جدیدی کرده است.

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار