پایگاه خبری فوتبالی- اگر سید حسین حسینی در چهارچوب دروازه سپاهان نبود شاید این تیم با اختلاف گل زیادی به الاهلی میباخت!
به گزارش فوتبالی، سپاهان در بازی برگشت رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا دو مغلوب الاهلی قطر شد تا به راحتی از گردونه رقابتها کنار برود. طلاییپوشان پیش از این هم به دست خیبر خرم آباد از گردونه رقابتهای جام حذفی هم کنار رفته بودند و حالا باید تمام تمرکز خود را روی لیگ برتر و کسب موفقیت در این مسابقات بگذارند. سپاهان یازده سال است که رنگ قهرمانی در لیگ برتر را ندیده و برای شکستن این طلسم لحظهشماری میکند.
شاگردان نویدکیا تا انتهای فصل ۱۰ بازی دیگر دارند و اگر میخواهند در پایان فصل روی سکوی قهرمانی بروند باید به تک تک این بازیها به چشم یک فینال نگاه کنند.
سیدحسین حسینی که در تابستان امسال با بیمهری مدیران و ریکاردو ساپینتو از استقلال کنار گذاشته شد با عقد قراردادی دو ساله به سپاهان پیوست تا ماجراجویی جدیدی در اصفهان داشته باشد. سیدحسین که با استقلال دو بار قهرمان لیگ برتر، دو بار قهرمان جام حذفی و یک بار قهرمان سوپرجام شده در این فصل و با توجه به عملکرد سینوسی مدافعان سپاهان عملکرد قابل قبولی داشته و توانسته در چندین مسابقه فرشته نجات محرم نویدکیا و تیمش باشد. ضمن اینکه در چند مسابقه هم حسینی نتوانسته کلینشیت کند و دروازهاش را بسته نگه دارد اما با واکنشهای خود مانع از سنگینتر شدن شکست سپاهان شده است.
این موضوع حسابی به چشم هواداران سپاهان آمده و کافی است با یک جست و جوی ساده در فضای مجازی به این موضوع پی برد. حسینی در تقابل شب گذشته با الاهلی قطر که با شکست و حذف سپاهان از لیگ قهرمانان آسیای سطح دو همراه شد اگرچه یکبار دروازهاش روی اشتباه فاحش محمد دانشگر فروریخت اما در چندین صحنه با واکنشهای سریع خود جان سپاهان را خرید و مانع از رقم خوردن یک شکست سنگین برابر تیم فانوسبهدست در لیگ ستارگان قطر شد!
