menu
نصب فوتبالی
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر خلیج فارس
 اولین نشانه نبود اسکوچیچ؛ تعویض‌های زودتر بدون شیری

اولین نشانه نبود اسکوچیچ؛ تعویض‌های زودتر بدون شیری!

پایگاه خبری فوتبالی- اولین نشانه‌های تراکتور بدون دراگان اسکوچیچ، کاملاً به چشم آمد.

به گزارش فوتبالی، تراکتور بلافاصله پس از خروج دراگان اسکوچیچ از اردوی این تیم در قطر به مصاف الغرافه رفت و توانست میزبان خود را در آخرین دیدار مرحله گروهی لیگ نخبگان آسیا با دو گل شکست دهد.

اما باتوجه به جدایی چند ساعت پیش اسکوچیچ، تی‌تی‌ها بدون تغییری در ترکیب و سیستم بازی پای به میدان مسابقه گذاشتند اما در ادامه، نبود سرمربی کروات در تصمیمات نیمه دوم به وضوح حس شد.

دراگان اسکوچیچ که حالا باید او‌ را سرمربی سابق تراکتور نامید، معروف به استفاده از ترکیب و تعویضی‌های ثابت بود و حتی نفرات جانشین را خیلی دیر به میدان می‌فرستاد تا یکی از انتقادات به او همین موضوع باشد. اتفاقی که همیشه و در هر شرایطی، چه تراکتور پیش باشد و چه عقب بیفتد به صورت یکسان جلو می‌رفت.

اما قرمزها در اولین بازی بدون اسکو، خیلی زود سراغ تعویض رفتند. مسعود زائرکاظمینی و سید مهدی حسینی در دقیقه ۶۹ به جای رگی لوشکیا و تیبور حالیلوویچ وارد میدان شدند که از قضا نمایش مطلوبی هم دادند.

مهرداد خانبان که در این مسابقه هدایت تراکتور را از لب خط بر عهده داشت و به احتمال زیاد با سرمربی جدید تیمش – که از روی سکوها بازی را می‌دید – هماهنگ بود، در دقایق پایانی بازی از فرشاد فرجی، مهرداد محمدی و تومیسلاو اشترکال هم استفاده کرد تا فرجی و محمدی با خروج اسکوچیچ یک نفس راحت کشیده باشند.

شاید نکته قابل توجه دیگر در تعویضی‌های تراکتور، عدم ورود مهدی شیری به میدان بود تا مهره محبوب اسکو، ناراحت‌ترین بازیکن از خروج این سرمربی باشد.

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار