پایگاه خبری فوتبالی- بارسلونا و رئال مادرید در هفته بیستم لیگ زنان اسپانیا مقابل حریفانشان به پیروزی رسیدند تا همچنان فاصلهشان حفظ شود.
به گزارش فوتبالی، هفته بیستم لیگ فوتبال زنان اسپانیا برگزار شد که در مهمترین دیدارهای این هفته بارسلونا و رئال مادرید توانستند مقابل رقبای خود به پیروزی برسند تا همچنان اختلاف ده امتیازی بین آنها حفظ شود.
بارسلونا در این هفته به مصاف ایبار رفت. دقیقه ۱۳ این مسابقه ایوا پایور مهاجم لهستانی بارسلونا گل اول را به ثمر رساند. پینا و گوییخارو هم در دقایق ۳۵ و ۴۰ دو گل دیگر برای بارسلونا به ثمر رساندند تا نیمه اول با نتیجه سه بر صفر به پایان برسد. در نیمه دوم و در دقیقه ۶۱ پاردس گل چهارم را هم وارد دروازه ایبار کرد تا این دیدار با نتیجه پرگل چهار بر صفر به سود بارسلونا به پایان برسد. رئال مادرید هم در این هفته به مصاف تیم آلهاما یکی از تیمهای قعرنشین رفت و با سه گل این تیم را شکست داد. بنیسون، تولتی و ردوندو گلزنان رئال مادرید در این دیدار بودند تا اختلاف این تیم با بارسلونا بیشتر نشود. اما اتلتیکو مادرید در این هفته مقابل مادرید سی اف اف به تساوی بدون گل رسید تا از جمع مدعیان خارج شود. رئال سوسیداد هم با برد دو بر صفر مقابل اتلتیک بیلبائو به رده سوم جدول رسید.
در جدول لیگ فوتبال زنان اسپانیا بارسلونا با ۵۷ امتیاز صدرنشین است. رئال مادرید ۴۷ امتیازی است و رئال سوسیداد هم با ۴۴ امتیاز در رده سوم قرار گرفتهاست. به نظر میرسد بارسلونا را باید از حالا قهرمان این فصل از رقابتهای لیگ زنان اسپانیا دانست.
