menu
نصب فوتبالی
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر خلیج فارس
 تکرار بازی با الحسین پس از 7 ماه؛ ترکیب متفاوت استقلال

تکرار بازی با الحسین پس از 7 ماه؛ ترکیب متفاوت استقلال

پایگاه خبری فوتبالی- استقلال چند ماه پیش هم در یک مصاف تدارکاتی با الحسین اردن بازی کرده بود.


به گزارش فوتبالی، استقلال فردا شب در بازی رفت مرحله یک‌هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیای دو در ورزشگاه آل مکتوم دوبی، میزبان تیم الحسین اردن خواهد بود. تیم اردنی در پایان هفته چهاردهم لیگ حرفه‌ای این کشور با 31 امتیاز صدرنشین است و در شرایط خوبی به سر می‌برد. 


الحسین در مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیای دو با سپاهان همگروه بود. این تیم در اردن یک بر صفر سپاهان را برد اما در اصفهان با نتیجه دو بر صفر مغلوب این تیم شد. هرچند در نهایت به خاطر نتایج بهتر مقابل تیم آخال ترکمنستان، صدرنشین گروه شد و سپاهان در جای دوم این گروه ایستاد.


اما تقابل استقلال با الحسین، اولین رویایی این دو تیم نیست. آنها قبل از شروع فصل جدید، در ترکیه حضور داشتند و در یک بازی تدارکاتی مقابل هم قرار گرفتند که این بازی با پیروزی یک بر صفر تیم اردنی به پایان رسید. اما در آن زمان، هر دو تیم و به خصوص استقلال شرایط متفاوتی داشتند و بسیاری از بازیکنان فعلی استقلال، در آن مقطع، هنوز به این تیم نپیوسته بودند.


مرور ترکیب استقلال در آن بازی نشان می‌دهد که تیم ساپینتو نسبت به ترکیب حال حاضرش چه تغییرات زیادی داشته است. استقلال آن بازی را با ترکیب امیرحسین نیک‌‌پور، صالح حردانی، عارف آقاسی، رستم آشورماتوف، علیرضا کوشکی، محمدحسین اسلامی، محمدرضا آزادی، ابوالفضل زمانی، امیرمحمد رزاقی‌ نیا، مهران احمدی و رامین رضاییان آغاز کرد.


نسبت به آن بازی، نیک‌پور دیگر در استقلال نیست، رامین رضاییان به فولاد پیوسته و بیشتر بازیکنان آن بازی، این روزها جایی در ترکیب اصلی استقلال ندارند. ضمن این که چند بازیکن خارجی هم به استقلال پیوسته‌اند که باعث شده ترکیب اولیه این تیم در بازی فردا نسبت به بازی تدارکاتی پیش‌فصل تفاوت‌های زیادی داشته باشد.


منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار