menu
نصب فوتبالی
پاری سن ژرمن منچستریونایتد رئال مادرید بارسلونا بایرن مونیخ منچسترسیتی لیورپول چلسی آرسنال یوونتوس لیگ برتر انگلیس لالیگا اسپانیا لیگ قهرمانان اروپا
 واکنش گواردیولا به خریدن ستاره موردنظر لیورپول

واکنش گواردیولا به خریدن ستاره موردنظر لیورپول

پایگاه خبری فوتبالی - پپ گواردیولا، سرمربی منچسترسیتی، درباره جذب مارک گوئهی از کریستال پالاس در پنجره نقل‌وانتقالات ژانویه صحبت کرد.

به گزارش فوتبالی، گوئهی این شانس را داشت تا پایان فصل در کریستال پالاس بماند و در تابستان به‌عنوان بازیکن آزاد هر تیمی را که می‌خواهد انتخاب کند.

گواردیولا گفت: «ما با مصدومیت‌های زیادی برای جان استونز و ناتان آکه روبه‌رو بودیم و گاهی اصلاً آماده نبودیم. وقتی هم یوشکو گواردیول و روبن دیاز برای مدت طولانی مصدوم شدند، با خودم گفتم: واو، برای بخش بزرگی از فصل به مشکل خورده‌ایم.»

او ادامه داد: «این فرصت به‌وجود آمد و من از مارک ممنونم که تصمیم گرفت به ما بپیوندد. او می‌توانست تا پایان فصل در کریستال پالاس بماند، بازیکن آزاد شود و هر جا که می‌خواهد برود.»

گواردیولا توضیح داد که تابستان گذشته به‌دنبال گوئهی نرفته بود، چون احساس می‌کرد سیتی در خط دفاع گزینه‌های کافی دارد؛ دیدگاهی که بعد از جدایی دیرهنگام مانوئل آکانجی به مقصد اینترمیلان تغییر کرد. او گفت: «آن زمان ما شش یا هفت مدافع میانی داشتیم، اما به دلایلی که کمی خارج از کنترل ما بود، مانوئل نتوانست بماند و به اینتر رفت، چون قوانین فیرپلی مالی وجود دارد و باید اعداد را رعایت کنید.»

سرمربی سیتی همچنین درباره جذب وینگر، آنتوان سمنیو، گفت که به هر دو بازیکن تأکید کرده فقط زمانی به سیتی بیایند که کاملاً مطمئن باشند. او افزود: «می‌توانم از تمام چیزهای بزرگی که درباره باشگاه باور دارم بگویم، اما خودشان باید آن را حس کنند. همیشه به بازیکنان می‌گویم: هرچقدر می‌خواهید روی آن فکر کنید. باید قانع شده باشید. اگر حسش را ندارید، به اینجا نیایید. من فقط چیزی را می‌گویم که واقعاً به آن باور دارم.»

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار