menu
نصب فوتبالی
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر خلیج فارس
 آغاز اردوی تراکتور در کشور قطر

آغاز اردوی تراکتور در کشور قطر

پایگاه خبری فوتبالی- اردوی آماده‌سازی تیم فوتبال تراکتور در کشور قطر آغاز شد و شاگردان دراگان اسکوچیچ نخستین برنامه تمرینی خود را در دو بخش تاکتیکی و ریکاوری پشت سر گذاشتند.

به گزارش فوتبالی و به نقل از رسانه رسمی باشگاه تراکتور، کاروان تیم فوتبال تراکتور پس از پایان دیدار هفته بیستم لیگ برتر مقابل فجر سپاسی، با پرواز اختصاصی هواپیمایی آتا از شیراز راهی دوحه شد.

طبق برنامه کادرفنی، تمرین امروز تیم در دو بخش برگزار شد. بازیکنانی که در دیدار گذشته در ترکیب اصلی حضور نداشتند، زیر نظر اسکوچیچ، تمرینات تاکتیکی را در زمین چمن انجام دادند.

سایر بازیکنان نیز زیر نظر مربی بدنساز و کادر پزشکی، برنامه‌های ریکاوری و بازتوانی را پشت سر گذاشتند تا شرایط مطلوب‌تری برای ادامه اردو و مسابقات پیش‌رو داشته باشند.

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار