پایگاه خبری فوتبالی -برنامه سپاهان در آستانه بازی آسیایی این تیم مشخص شد.
به گزارش فوتبالی، طبق تصمیم کنفدراسیون فوتبال آسیا، تیمهای ایرانی حاضر در لیگ نخبگان و لیگ قهرمانان آسیا دو ( سپاهان، تراکتور و استقلال) باید در کشور ثالت بازی کنند. به همین خاطر سپاهان برای بازی مرحله یک هشتم نهایی مقابل الاهلی قطر باید به دوحه سفر کند.
کاروان سپاهان روز دوشنبه به دوحه میرود و در این شهر دو جلسه تمرینی دارد تا برای بازی روز بیست و دوم (چهارشنبه) مقابل الاهلی آماده شود.
از آنجایی که طبق برنامهریزی سازمان لیگ، شاگردان نویدکیا بعد از بازی رفت با الاهلی، باید آماده دربی اصفهان (26 بهمن) شوند، باشگاه اصفهانی مانند استقلال، خواهان تعویق بازیاش در لیگ برتر شده و به نظر میرسد با توجه به فشردگی بازیها و لزوم برگزاری در کشور ثالث با این درخواست موافقت شود.
با توجه به اینکه بازی برگشت سپاهان با الاهلی روز 29 بهمن برگزار خواهد شد، در صورت تعویق بازی لیگ برتری، کاروان این تیم پس از بازی رفت با الاهلی، در قطر خواهد ماند تا بازبکنان آماده بازی برگشت با حریف آسیاییشان شوند.
