پایگاه خبری فوتبالی- هفته هفدهم لیگ برتر فوتبال زنان دیروز برگزار شد و در مهمترین دیدار ملوان توانست خاتون بم را شکست دهد.
به گزارش فوتبالی، فصل جاری لیگ برتر فوتبال زنان در حالی سه شنبه هفته آینده به پایان میرسد که روز گذشته رقابتهای هفته هفدهم برگزار شد و شگفتی بزرگ هفته را ملوان انزلی در مقابل خاتون بم رقم زد.
در یکی از مهمترین دیدارهای ابن هفته، ملوان بندر انزلی در رشت میزبان خاتون بم بود. تیم خاتون با یک مساوی در این دیدار قهرمانیاش را قطعی میکرد اما کار سختیمقابل حریف شمالی داشت.
نیمه اول این دیدار با حملات جسته گریخته دو تیم دنبال شد اما در نهایت این نیمه بدون گل به پایان رسید.
نیمه دوم اوج کار ملوان و سارا قمی بود. سارا قمی که تصمیم به خداحافظی از فوتبال را داشت در این نیمه دو بار دروازه خاتون را باز کرد تا ملوانیها با همین دو گل به پیروزی برسند و پس از ۵ سال اولین تیمی باشند که خاتون بم را شکست داده است.
پیش از این، در سال ۱۳۹۹ شهرداری سیرجان خاتون بم را برده بود و حالا شاگردان پگاه نوری این شگفتی را رقم زدند. تیم خاتون هم با این باخت کارش برای قهرمانی به هفته آخر کشیده شد.
در دیگر دیدارهای مهم این هفته پرسپولیس با تک گل زهرا قنبری، تیم آوای تهران را شکست داد.
دیدار حساس گلگهر سیرجان و ایستا البرز هم با نتیجه دو بر یک به سود گلگهر به پایان رسید.
سپاهان با یک گل ایستاتیس کران فارس را شکست داد.
پالایش گاز ایلام هم با همین نتیجه یاسام کردستان را از پیش رو برداشت تا سقوط یاسام به دسته یک قطعی شود.
در جدول این رقابتها، خاتون با ۴۶ امتیاز صدرنشین و گلگهر با ۴۴ امتیاز امیدوار به هفته پایانی است. ایستا و ملوان هم با ۳۱ و ۳۰ امتیاز در هفته آخر برای کسب عنوان سومی تلاش خواهند کرد.
