پایگاه خبری فوتبالی- چهارمین رویارویی چادرملو با پرسپولیس در لیگ برتر هم بدون گل زده برای تیم اردکانی به پایان رسید.
به گزارش فوتبالی، پرسپولیس در هفته نوزدهم رقابتهای لیگ برتر به مصاف چادرملو اردکان رفت و با نتیجه یک بر صفر پیروز شد تا نهمین برد خود در فصل جاری را کسب کند. قرمزها با این برتری از لغزش سپاهان و استقلال نهایت بهره را بردند و با 34 امتیاز به رده دوم جدول صعود کردند. قرمزها تا انتهای فصل تنها یازده بازی دیگر دارند.
حریف امروز پرسپولیس چادرملوی اردکان بود. تیمی که اگرچه در نیم فصل اول عمکلرد درخشانی داشت و توانست امتیازات خوبی را جمع کند اما از زمان شروع نیم فصل دوم حسابی افت کرده و نتایج این تیم در طول چهار هفته اخیر گویای همه چیز است. تیم سعید اخباری از چهار بازی اخیر خود تنها موفق به کسب دو امتیاز شده که در نوع خودش عجیب و نگرانکننده است.
چادرملو درحالی امروز در ورزشگاه دستگردی مغلوب پرسپولیس شد که بازهم نتوانست در رقابتهای لیگ برتر دروازه این تیم را باز کند؛ شاگردان سعید اخباری با کسب عنوان نایب قهرمانی در رقابتهای لیگ آزادگان راهی لیگ برتر شدند تا بعد از سالها فوتبال یزد را صاحب نماینده در سطح اول فوتبال ایران کنند. در طی دو فصلی که چادرملو در لیگ برتر حضور دارد چهار بار به مصاف پرسپولیس رفته که سه بازی با نتیجه یک بر صفر به سود قرمزها تهرانی خاتمه یافته و یک بازی هم با نتیجه تساوی بدون گل همراه شده است. این نشان میدهد حسرت گلزنی و کسب پیروزی برابر پرسپولیس مجددا برای چادرملوییها و سعید اخباری تمدید شد.
