menu
نصب فوتبالی
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر خلیج فارس
 عامل بازگشت تراکتور؛ قفل دروازه علی بیرو

عامل بازگشت تراکتور؛ قفل دروازه علی بیرو!

پایگاه خبری فوتبالی- علیرضا بیرانوند در ۸ بازی اخیر تراکتور فقط دو گل دریافت کرده است.

به گزارش فوتبالی، تراکتور با کسب دو پیروزی و یک تساوی در سه بازی نیم فصل دوم توانسته دوباره به جدول مسابقات بازگردد و خود را به عنوان یک مدعی جدعی کسب عنوان قهرمانی مطرح کند.

اما یکی از اصلی‌ترین بازیکنان تراکتور در هفته‌های اخیر علیرضا بیرانوند بوده است. دروازه‌بان ملی‌پوشی که این روزها به ندرت گل دریافت می‌کند تا همین موضوع عاملی برای کسب امتیاز تیمش باشد.

اگر نگاهی به ۸ بازی اخیر تراکتور در لیگ برتر داشته باشید، متوجه نقش پررنگ علی بیرو خواهید شد. بیرانوند در ۸ بازی اخیر فقط دو بار توپ را درون دروازه خود دیده و در ۶ بازی کلین‌شیت داشته تا به روند امتیازگیری تیمش کمک شایانی داشته باشد.

در هشت بازی اخیر لیگ برتری تراکتور برابر استقلال خوزستان، ذوب‌آهن، پیکان، شمس‌آذر، ملوان، استقلال، مس رفسنجان و آلومینیوم اراک بیرانوند فقط دو بار در برابر پیکان و مس رفسنجان دروازه‌اش باز شده که هیچ یک از این‌ گل‌ها هم مانع پیروزی تی‌تی‌ها نشده است.

بیرانوند با درخشش خود، دروازه‌بان خارجی و سوئدی پرشورها یعنی مارکو یوهانسون را هم تبدیل به یک نیمکت‌نشین مطلق کرده تا این روزها و در سال منتهی به جام جهانی حسابی روی فرم باشد.

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار