پایگاه خبری فوتبالی- پرسپولیس بعد از سه سال شکستناپذیری برابر فولاد بالاخره مقابل این تیم تن به شکست داد.
به گزارش فوتبالی، پرسپولیس که هفته هفدهم را با پیروزی برابر سپاهان و صدرنشینی به پایان رساند امیدوار بود که با شکست دادن فولاد به حضو خود در صدر جدول ادامه بدهد و علاوه بر آن روند شکستناپذیریاش برابر فولاد را تمدید کند اما این اتفاق رخ نداد و قرمزها در بدترین جای ممکن متحمل شکست شدند.
پرسپولیس درحالی توانست با گل علیپور از روی نقطه بازی را به تعادل بکشاند و تک گل احسان محروقی در نیمه نخست را پاسخ بدهد که در وقتهای اضافه نیمه دوم به راحتی و با عدم تمرکز مدافعان خود دو گل دریافت کرد تا زمین را با نتیجه سه بر یک بازنده ترک کند.
پرسپولیس تا قبل از بازی امروز آخرین بار در بازی برگشت لیگ بیست و دوم و با نتیجه یک بر صفر مغلوب فولاد شده بود. در آن دیدار سرمربی فولاد نکونام بود و یحیی گلمحمدی هدایت پرسپولیس را برعهده داشت. پرسپولیس بعد از گذشت سه سال و پنج بازی بدون باخت مقابل فولاد سرانجام برابر این تیم متحمل شکست شد تا به راحتی صدر جدول را از دست بدهد.
نکته عجیبتر درخصوص پرسپولیس این است که قرمزها در این فصل تنها یک امتیاز از دو رویارویی خود با فولاد کسب کردند و 5 امتیاز حیاتی دیگر را در تقابل با این تیم از دست دادند.
