menu
نصب فوتبالی
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر خلیج فارس
 مورد جالب سفر تراکتور به یزد

مورد جالب سفر تراکتور به یزد

پایگاه خبری فوتبالی- تراکتور برای انجام بازی با استقلال در یزد برنامه سفر خود را تنظیم کرده است.

به گزارش فوتبالی، دیدار تیم‌های شمس‌آذر قزوین و تراکتور در مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی فوتبال ایران به دلیل عدم حضور تیم تراکتور در شهر قزوین برگزار نشد تا این مسابقه برای تصمیم‌گیری به کمیته انضباطی ارجاع شود.

دلیل این موضوع گویا بنا به خواست سفارت کرواسی از اتباع حاضر خود در ایران بوده که محل اقامت خود را ترک نکنند تا تراکتور در روزی که استقلال با تمام اعضای خارجی خود و در کمال امنیت به یزد سفر کرده بود، به بهانه عدم حضور چند بازیکن و مربی کروات از سفر به قزوین سر باز بزند.

در شرایطی که رسانه رسمی باشگاه تراکتور روزه سکوت گرفته و هیچ توضیحی به افکار عمومی نمی‌دهد، شنیده می‌شود درخواست سفارت کرواسی تا روز پنج‌شنبه است و بنابراین تراکتور که روز یکشنبه با استقلال در یزد بازی دارد، برای سفر در روز شنبه برنامه چیده و امیدوار است سفارت کرواسی با تصمیم جدید برای این تیم تکلیف جدیدی تعیین نکند!
منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار