menu
نصب فوتبالی
پاری سن ژرمن منچستریونایتد رئال مادرید بارسلونا بایرن مونیخ منچسترسیتی لیورپول چلسی آرسنال یوونتوس لیگ برتر انگلیس لالیگا اسپانیا لیگ قهرمانان اروپا
 مدافع منچستریونایتد می‌خواست از دنیای فوتبال خداحافظی کند

مدافع منچستریونایتد می‌خواست از دنیای فوتبال خداحافظی کند

پایگاه خبری فوتبالی - لیساندرو مارتینز از روزهای سختی که پس از مصدومیت شدیدش سپری کرده بود حرف زد.

به گزارش فوتبالی ، او در اواخر ماه نوامبر سال گذشته میلادی و پس از ۹ ماه دوری از میادین به دلیل پارگی رباط صلیبی بار دیگر به زمین برگشت. او در ماه فوریه سال ۲۰۲۵ تحت عمل جراحی قرار گرفته بود اما بالاخره توانست بر این مصدومیت غلبه کند.

این بازیکن در طول دوران حضورش در منچستریونایتد با چند مصدومیت متعدد روبرو شد و حالا در گفتگو با AFA Estudio تایید کرده که در آن زمان حتی به این فکر کرده بود که از دنیای فوتبال خداحافظی کرد. این ستاره آرژانتینی در این باره گفت:‌ «شما احساس می‌کنید دیگر فوتبالیست نیستند. درد دارید و فکر می‌کنید دیگر فوتبال بازی نخواهید کرد.

عدم تعادل ذهنی و فیزیکی چیزی است که امروز خیلی به آن فکر می‌کنم. نمی‌دانم چطور سپری کردم. سعی کردم در کنار دوستان و خانواده باشم. صادقانه بگویم که در دو یا سه هفته اول نمی‌خواستم دیگر فوتبال بازی کنم. البته که پس از آن آگاه‌تر می‌شوید و حمایت بیشتری را هم دریافت می‌کنید اما شرایط واقعا سخت بود. 

نباید به دنبال پیدا کردن راه سریع و آسان باشید. راحت‌ترین راه تسلیم شدن است. اما من همیشه می‌گویم که باید در شرایط سخت شخصیت واقعی را نشان بدهید. بنابراین من سعی کردم دوباره ارتباطم با درونم را برقرار کنم. دوباره با ریشه‌هایم ارتباط گرفتم، با آدمی که هستم و ارزش‌هایم. همین باعث شد روز به روز بهتر شوم.»

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار