menu
نصب فوتبالی
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر خلیج فارس
 معمای دفاع راست استقلال برابر تراکتور؛ هنر ساپینتو بودن

معمای دفاع راست استقلال برابر تراکتور؛ هنر ساپینتو بودن

پایگاه خبری فوتبالی- صالح حردانی؛ این نام، احتمالا پاسخ اصلی هواداران استقلال به سوال «آماده‌ترین بازیکن این بازیهای اخیر آبی‌ها»ست. شماره 2 چه در دفاع و چه در حمله، حضوری همیشگی و استاندارد دارد و بخصوص با نوع توپگیری و استارت‌های انفجاری‌اش، مرد محبوب تماشاگران شده است.

به گزارش فوتبالی، استقلال در آغاز نیم‌فصل دوم باید در یک بازی 6 امتیازی به مصاف تراکتور برود. ولی آنها برای این بازی و مقابله با زوج هجومی هراس‌آور مهمان (نادری یا اسماعیلی‌فر درکنار هاشم‌نژاد یا دروژدک)، صالح حردانی را ندارند و این غیبت یعنی کاهش اقتدار دفاعی و هجومی حتی تا مرز پایین‌تر از استاندارد. واضح ترین نکته این است که با هر بازیکنی به جای حردانی، سمت راست استقلال دچار خلل جدی می شود و این موضوع روی کیفیت نمایش یاسر آسانی هم تاثیر مستقیم خواهد داشت. بنابراین احتمالا با استقلالی برابر تراکتور مواجه خواهیم شد که کاملا به سمت چپ تمایل داشته باشد.

ساپینتو با علم به این غیبت (که ممکن است در ادامه بازیها، بازهم تکرار شود)، روی نام رامین رضاییان به عنوان تنها گزینه استاندارد بازی در این قسمت زمین، خط قرمز کشید. البته که برخی عقیده دارند ساپینتو به قدری از حواشی ایجادشده توسط رضاییان خسته شده بوده که ترجیح داده به خاطر تیمش، این بازیکن را کنار بگذارد. حالا همه منتظر هنرِ مرد پرتغالی هستند تا ببینند با چه نسخه‌ای، این بیماری مهم را درمان خواهد کرد.

* باسابقه

ساپینتو می‌تواند با مرور نیروی انسانی‌اش از بازیکنی که سابقه بازی در چنین پستی را دارد برای رویارویی با تراکتور استفاده کند: ابوالفضل زمانی

زمانی در دوران موسیمانه، چند بازی در این پست به میدان رفت و تنها گلش را هم به عنوان مدافع راست برای استقلال زد: به مس رفسنجان. مشکل این است که زمانی علاقه ویژه‌ای به گرفتن اخطار دارد و شاید درنهایت چنین موضوعی، استقلال را با کمتر از 11 بازیکن به انتهای مصاف با تراکتور برساند.

* بدون سابقه

ساپینتو به احتمال فراوان، چنین تصمیمی برای سمت راست خط دفاعش برابر تراکتور خواهد گرفت: بازی دادن به یک مدافع میانی و تغییر پست بازیِ او به دلیل داشتن مهره‌های جانشین. سامان فلاح، گزینه بازی در سمت راست است. شماره 19 با گلزنی به فولاد هرمزگان، مسیر استانداردش را ادامه داد. باتوجه به حضور غلامی و سهرابیان و اضافه شدن آشورماتوف، ساپینتو مشکلی بابت زوج مرکز دفاع ندارد و می‌تواند از بازی دادن به فلاح در این قسمت زمین صرفنظر کرده و او را به سمت راست ببرد. ساپینتو به عنوان راه حلی دیگر برای استفاده از یک بازیکن بدون سابقه بازی در سمت راست، به حضور ابوالفضل جلالی در این سمت زمین هم فکر می‌کند؟

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار