پایگاه خبری فوتبالی- آنتونیو آدان عملکرد بسیار خوبی در مصاف با سپاهان داشت و یکی از بهترین بازیهای خود با پیراهن استقلال را به نمایش گذاشت.
به گزارش فوتبالی، استقلال در آخرین بازی خود در نیم فصل اول رقابتهای لیگ برتر در خانه سپاهان به مصاف این تیم رفت و موفق شد با گل دقایق پایانی اسماعیل قلیزاده شاگردان محرم نویدکیا را با نتیجه 2 بر یک شکست بدهد تا ضمن رقم زدن سومین باخت فصل سپاهان مجددا به کورس قهرمانی برگردد.
در این مسابقه استقلال عملکرد بسیار ضعیفی در نیمه اول داشت و نتوانست موقعیتهای زیادی را روی دروازه سپاهان ایجاد کند. در نیمه اول بارها شاهد موقعیتسازی سپاهانیها روی دروازه استقلال بودیم ولی این آنتونیو آدان بود که یکتنه برابر شوتهای پرتعداد سپاهانیها مقاومت کرد و مانع از فروریختن دروازهاش برای بار دوم شود.
اگرچه دروازهبان اسپانیایی در نیمه اول یک گل خورد که آنهم روی اشتباه مهلک رستم آشورماتوف بود اما در مجموع و در طول 90 دقیقه عملکرد بسیار خوبی در چارچوب دروازه داشت و به نوعی برگ برنده ریکاردو ساپینتو در در قفس توری استقلال بود.
آدان شروع خوبی در استقلال نداشت و با توجه به اینکه گلهای بسیار بدی را دریافت کرد شدیدا مورد غصب هواداران استقلال قرار گرفت اما بعد از مصدومیت ناگهانی فرعباسی در بازی با آلومینیوم و ورود او به میدان همه چیز تغییر کرد و حالا آدان به یک مهره قابل اعتماد برای ریکاردو ساپینتو و استقلالیها بدل شده و بعید است که حالا حالاها گذر این دروازهبان باتجربه به نیمکت بیفتد!
