menu
نصب فوتبالی
پاری سن ژرمن منچستریونایتد رئال مادرید بارسلونا بایرن مونیخ منچسترسیتی لیورپول چلسی آرسنال یوونتوس لیگ برتر انگلیس لالیگا اسپانیا لیگ قهرمانان اروپا
 ستاره انگلیسی پرطرفدار، در صدر لیست خرید منچستریونایتد

ستاره انگلیسی پرطرفدار، در صدر لیست خرید منچستریونایتد

پایگاه خبری فوتبالی - الیوت اندرسون، هافبک ناتینگهام فارست و تیم ملی انگلیس، در صدر لیست خرید منچستریونایتد برای پنجره نقل‌وانتقالات ژانویه قراردارد؛ آن هم در شرایطی که شیاطین سرخ احتمالا در رقابت با منچسترسیتی برای جذب آنتوان سمنیو، شکست خواهند خورد. 

به گزارش فوتبالی، اندرسون یکی از هشت هافبک تدافعی مورد نظر یونایتد است؛ موضوعی که به‌دلیل ابهام درباره وضعیت کوبی مینو و افت عملکرد مانوئل اوگارته مطرح شده است.

بر اساس گزارش دیلی میل، اندرسون هدف اصلی منچستریونایتد در خط میانی است، هرچند بعید به نظر می‌رسد او تا تابستان در دسترس باشد؛ چرا که ناتینگهام فارست همچنان درگیر نبرد برای بقاست و شانس پیشروی در لیگ اروپا را نیز دارد. انتظار می‌رود برای جذب اندرسون یک جنگ قیمتی شکل بگیرد؛ بازیکنی که قرار است در جام جهانی، زوج خط میانی دکلن رایس در تیم ملی انگلیس باشد.

دیلی میل مدعی است که منچستریونایتد در اواخر تابستان به جذب یک هافبک تدافعی بوده و درباره کارلوس بالبا از برایتون و کانر گلگر از اتلتیکو مادرید، پرس‌وجوهایی انجام داده است. بالبا و گلگر همچنان در فهرست گزینه‌های یونایتد قرار دارند، در کنار آدام وارتون از کریستال پالاس، تایلر آدامز هافبک بورنموث و ژائو گومز از ولورهمپتون.

دو گزینه دیگر نیز اخیرا مطرح شده‌اند: روبن نوس که پس از ترک ولورهمپتون و پیوستن به الهلال عربستان در سال ۲۰۲۳، تمایل دارد به لیگ برتر بازگردد؛و جیمز گارنر، محصول سابق آکادمی منچستریونایتد. 

در این گزارش همچنین آمده که کوبی مینو همچنان تمایل دارد در ژانویه به‌صورت قرضی از منچستریونایتد جدا شود تا دقایق بازی بیشتری به دست آورد اما این انتقال تنها در صورتی انجام خواهد شد که یونایتد جانشینی برای او جذب کند. مینو در حال حاضر مصدوم است و فرصت طلایی برای اولین حضور ثابت خود در لیگ برتر این فصل را از دست داده؛ آن هم در زمانی که برونو فرناندز به‌دلیل مصدومیت عضلانی، در حال ریکاوری است.

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار