menu
نصب فوتبالی
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر خلیج فارس
 مدیر تیم گل گهر  غیبت چند بازیکن تاثیر زیادی در کار استقلال ندارد

مدیر تیم گل گهر: غیبت چند بازیکن تاثیر زیادی در کار استقلال ندارد

پایگاه خبری فوتبالی- مدیر تیم گل گهر سیرجان گفت: پیروزی در دو بازی اخیر روحیه تیم را بالا برده اما این دو بازی تمام شده و بازی با استقلال شرایط متفاوتی دارد.

به گزارش فوتبالی، تیم گل‌گهر سیرجان بعد از برگزاری دو دربی متوالی کرمان مقابل مس رفسنجان (جام حذفی و لیگ برتر) که در هر دو بازی هم برنده شد روز یکشنبه آینده و در هفته پانزدهم لیگ برتر میهمان استقلال خواهد بود. طبق اعلام سازمان لیگ قرار است این مسابقه در ورزشگاه امام رضا (ع) شهر مشهد برگزار شود.

حیدر افسری مدیر تیم فوتبال گل‌گهر در گفت‌وگو با فوتبالی، درمورد دیدار هفته پانزدهم گل گهر مقابل استقلال گفت: بازی به بازی جلو می‌رویم. بازی‌های قبلی تمام شده و این بازی هم شرایط خاص خودش را دارد. استقلال تیم قابل احترام و خوبی است. درست است که چند هفته‌ نتیجه دلخواه را نگرفته اما در هرحالتی استقلال است.

افسری در مورد نتیجه گیری خوب گل گهر در دو بازی اخیر مقابل مس رفسنجان، گفت: پیروزی در دو بازی اخیر که دربی کرمان بود باعث شده شرایط روحی تیم ما خوب شود اما آن دو بازی تمام شده و باید خودمان را برای بازی با استقلال آماده کنیم. کادر فنی و بازیکنان ما تمام تمرکز خودشان را روی این بازی گذاشته‌اند. شرایط این بازی فرق می‌کند و بازی با استقلال 3 امتیاز کلیدی دارد. ان‌شاالله در این بازی هم نمایش خوبی داشته باشیم.

مدیر گل‌گهر با اشاره به تعویض دروازه‌بان در ضربات پنالتی بازی جام حذفی گفت: خدا را شکر دو دروازه‌بان خوب داریم. میراندا 120 دقیقه بازی کرد و دو سه مهار خیلی خوب داشت. بعد از آن هم گروسیان آمد و کار را تکمیل کرد. او با دو پنالتی که گرفت باعث صعود تیم شد اما در کل یک کار تیمی بوده و نمی‌توان گفت یک نفر نقش داشته. خداراشکر هم پنالتی‌زن‌های ما و هم دروازه‌بان ما عملکرد خوبی داشتند.

افسری در مورد هدف گل گهر در جام حذفی، گفت: دو سال پیاپی به جمع چهار تیم رسیدیم اما از رسیدن به فینال محروم شدیم. ان شاالله امسال بتوانیم هم به فینال برسیم و هم جام را ببریم.

مدیر تیم گل گهر درمورد اینکه آیا با وجود مصدومان زیاد در استقلال، کار راحتی مقابل این تیم دارند، گفت: نه، کار راحتی نیست. استقلال بازیکنان خوبی حتی روی نیمکت دارد. اینطور نیست که غیبت چند بازیکن، تاثر زیادی در تیم‌شان داشته باشد.

افسری در مورد برگزاری این مسابقه در شهر مشهد هم صحبت کرد: میزبان استقلال بود و به سازمان لیگ هم اعلام کردند می‌خواهند در مشهد میزبانی کنند. 6-5 روز قبل به ما اعلام شد بازی در مشهد برگزار می‌شود ولی بهتر بود زودتر اعلام می‌کردند. به هرحال تصمیمی است که گرفته شده و ما هم به آن احترام می‌گذاریم.

مدیر تیم گل گهر درمورد اینکه به نظر می‌رسد کیفیت خوب چمن ورزشگاه امام رضا (ع) در مقایسه با وضعیت غیراستاندارد زمین‌های تهران مورد دلخواه این تیم باشد، گفت: اولین مورد دارای اهمیت برای بازیکنان و کادر فنی هر تیمی که می‌خواهد فوتبال بازی کند، کیفیت چمن است. هیچ تیمی از اینکه زمین چمن باکیفیت باشد، ناراضی نیست. این که روی چمن با کیفیت بازی می‌کنیم و نگران بیشتر شدن مصدومیت‌ها نیستیم نکته مثبتی است. اما باید برنامه ریزی بهتری وجود داشته باشد تا تیم‌های بزرگی مثل استقلال و پرسپولیس تا این حد جا به جا نشوند. چندان خوش آیند نیست که این تیم‌ها استادیوم و زمین خوب نداشته باشند.

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار