پایگاه خبری فوتبالی- سرژ اوریه و تیوی بیفوما در دیدار پرسپولیس برابر مس رفسنجان غایب خواهند بود.
به گزارش فوتبالی، پرسپولیس در نقلوانتقالات تابستانی لیگ بیستوپنجم، دو بازیکن آفریقایی جذب کرد و هواداران امید زیادی به درخشش این دو بازیکن داشتند. تیوی بیفوما و سرژ اوریه بازیکنانی بودند که از سوی رضا درویش برای قرمزهای تهران جذب شدند و بعدا مشخص شد بیفوما و اوریه رابطه بسیار دوستانهای با یکدیگر دارند و حتی برخی آنها را برادران یکدیگر میدانند.
رابطه دوستانه بیفوما و اوریه اما نتوانست باعث درخشش این دو بازیکن شود. بیفوما با گذشت 15 هفته از لیگ برتر تنها آمار یک گل و دو پاس گل را ثبت کرده که برای هواداران پرسپولیس اصلا قابل قبول نیست. سرژ اوریه هم اوضاع بدتری از بیفوما دارد چراکه تنها در چند دیدار موفق شده در ترکیب اصلی پرسپولیس به میدان برود و بیشتر مسابقات را به علت مصدومیت و بیماری از دست داده است.
سرژ اوریه یکی از بازیکنانی است که شایعه قطع همکاری با او در نیمفصل شنیده میشود اما بیفوما اوضاع بهتری دارد و بعید است اوسمار بخواهد این بازیکن را از دست بدهد. پرسپولیس چند روز دیگر باید در هفته پایانی نیمفصل برابر مس رفسنجان برود و طبق آخرین پیگیریها، تنها تیوی بیفوما و سرژ اوریه در این دیدار غایب هستند و سایر بازیکنان پرسپولیس مشکلی برای حضور در این مسابقه ندارند.
