menu
نصب فوتبالی
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر خلیج فارس
 معضل جدید استقلال؛ تیم‌های «منهای فوتبال» مالک مشخصی ندارند

معضل جدید استقلال؛ تیم‌های «منهای فوتبال» مالک مشخصی ندارند!

پایگاه خبری فوتبالی- وضعیت مالکیت، بودجه و هزینه تیم‌های منهای فوتبال باشگاه استقلال مشخص نیست.


به گزارش فوتبالی، باشگاه استقلال تا همین چند ماه پیش تنها در رشته فوتبال و در رده‌های مختلف سنی این رشته فعالیت می‌کرد. حتی تیم فوتسال این باشگاه هم چند سال پیش منحل شده بود. اما از چند ماه پیش و به طور دقیق از زمانی که علی تاجرنیا سرپرستی مدیر عاملی باشگاه استقلال را بر عهده گرفت این وضعیت تغییر کرد.


آن زمان تاجرنیا شخصا اعلام کرد که باشگاه استقلال قصد دارد در چند رشته دیگر هم تیمداری کند. حالا و در حالی که دارید این گزارش را می‌خوانید استقلال در رشته‌هایی مثل تنیس بانوان، هندبال آقایان، فوتسال بانوان، فوتبال آقایان تیم «ب»، بسکتبال آقایان، والیبال آقایان، والیبال ساحلی آقایان، فوتبال بانوان، بسکتبال بانوان، کشتی آزاد و فرنگی آقایان و ... وارد عرصه تیمداری شده است.


این تیم‌ها هر کدام هزینه‌های خاص خودشان را دارند و طبیعتا باشگاه استقلال نیاز به بودجه زیادی برای اداره کردن این تیم‌ها دارد. به خصوص که استقلال برخی از ستاره‌های ورزش ایران در رشته‌های مختلف را جذب کرده است که همه می‌دانند ورزشکاران گران قیمتی هستند.


هلدینگ خلیج فارس به عنوان مالک باشگاه استقلال وظیفه تامین هزینه تیم فوتبال این باشگاه را بر عهده داشت و حالا باید این هلدینگ هزینه سایر تیم‌های این باشگاه را هم تامین کند.


 نکته این است که طبق قوانین AFC خود هلدینگ نمی‌تواند برای سایر تیم‌ها هزینه کند و باید شرکت‌های زیر مجموعه هلدینگ که دخل و خرج جداگانه دارند این هزینه‌ها را تامین کنند.


 اما تا امروز وضعیت هیچ کدام از تیم‌های منهای فوتبالی باشگاه استقلال و این که کدام یک شرکت‌های زیر مجموعه هلدینگ مسئولیت پرداخت هزینه‌های این تیم‌ها را پرداخت خواهد کرد مشخص نشده است. 


هلدینگ خلیج فارس شرکت‌های زیرمجموعه متعددی دارد که از جمله آنها می‌توان به پتروشیمی خوزستان، پتروشیمی بندرامام، پتروشیمی اروند، پتروشیمی شهید تندگویان، فجر انرژی، پتروشیمی بوعلی سینا، مبین انرژی، پتروشیمی آپادانا، پتروشیمی هنگام(فاز1)، پتروشیمی صدف، پتروشیمی ایلام، پتروشیمی ارومیه، پتروشیمی کارون، شرکت کود شیمیایی اوره لردگان، پتروشیمی پارس، عملیات غیرصنعتی ماهشهر، عملیات غیرصنعتی پازارگاد، پتروشیمی نوری، پالایشگاه گاز هویزه و پالایشگاه گاز بیدبلند اشاره کرد.


حالا باید دید مالکیت تیمهای غیرفوتبالی استقلال به شرکتهای زیرمجموعه هلدینگ خواهد رسید یا شاهد اتفاق دیگری خواهیم بود.

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار