menu
نصب فوتبالی
پاری سن ژرمن منچستریونایتد رئال مادرید بارسلونا بایرن مونیخ منچسترسیتی لیورپول چلسی آرسنال یوونتوس لیگ برتر انگلیس لالیگا اسپانیا لیگ قهرمانان اروپا
 واکنش سرمربی اینتر به حذف از سوپرجام ایتالیا

واکنش سرمربی اینتر به حذف از سوپرجام ایتالیا

پایگاه خبری فوتبالی - در دیدار نیمه‌نهایی جام حذفی فوتبال ایتالیا، تیم اینتر نتوانست برتری ابتدایی خود را حفظ کند و در نهایت در ضربات پنالتی مغلوب بولونیا شد. 

به گزارش فوتبالی ، مسابقه جمعه‌شب در ورزشگاه سن‌سیرو با شروع طوفانی نراتزوری همراه بود و مارکوس تورام تنها پس از گذشت ۷۳ ثانیه، با ضربه‌ای آکروباتیک روی پاس الساندرو باستونی گل نخست را به ثمر رساند. با وجود این شروع امیدوارکننده، اشتباه هند یان بیسک منجر به اعلام پنالتی شد و ریکاردو اورسولینی آن را تبدیل به گل تساوی کرد تا بازی به تعادل برسد.  

هر دو تیم در ادامه تلاش زیادی برای گلزنی داشتند، اما واکنش درخشان دروازه‌بان اینتر، جوزپ مارتینز، در دقایق پایانی مانع از برتری بولونیا شد و سرنوشت مسابقه را به ضربات پنالتی کشاند. در این مرحله، باستونی، بارلا و بونی نتوانستند ضربات خود را تبدیل به گل کنند و در نهایت چیرو ایموبیله با گل آخر بولونیا را راهی فینال سوپرجام مقابل ناپولی کرد.  

کریستین چیوو، سرمربی اینتر، پس از بازی گفت: «تیمم عملکرد خوبی داشت، مخصوصاً در نیمه دوم، اما وقتی از موقعیت‌ها استفاده نمی‌کنی، فوتبال به شانس و پنالتی ختم می‌شود.» او از بازیکنانش به‌خاطر شجاعت‌شان در زدن پنالتی‌ها تقدیر کرد و از داوران شکایتی نداشت. درباره نیمکت‌نشینی لائوتارو مارتینز نیز توضیح داد که تصمیمش به دلیل فشردگی مسابقات و جلوگیری از مصدومیت بازیکنان بوده است. کیوو تأکید کرد که به تمام اعضای تیم ایمان دارد و برای ادامه فصل طولانی، همه باید آماده و باانگیزه باشند.

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار