پایگاه خبری فوتبالی - دو نفر از کاپیتانهای آرسنال، دکلان رایس و مارتین اودگارد، پس از عملکرد ضعیف تیم مقابل ولوز در روز شنبه، جلسهای برای بررسی وضعیت برگزار کردند.
به گزارش فوتبالی، آرسنال در نهایت با نتیجه ۲-۱ پیروز شد و فاصله دو امتیازی خود در صدر جدول را حفظ کرد، اما این برد تنها با دو گل به خودی از سوی حریف به دست آمد و شب سختی را برای توپچیها رقم زد.
بازیکنان آرسنال پس از این پیروزی دیرهنگام، بهشدت از عملکرد خود انتقاد کردند. بازی در دقیقه ۹۴ با گل به خودی یرسون موسکرا به سود آرسنال تمام شد، اما نحوه پیروزی و حتی شادی پس از گل نتوانست نارضایتی داخل رختکن را پنهان کند. طبق گزارش تلگراف، پس از پایان بازی گفتوگوهای صریحی میان بازیکنان انجام شد و چند چهره باتجربه از جمله رایس و اودگارد بهوضوح اعلام کردند که نمایش تیم بسیار پایینتر از حد انتظار بوده است.
رایس پس از سوت پایان بازی بهوضوح ناراحت بود و مستقیم به تونل رفت. ناراحتی او حتی در زمان شادی بازیکنان در زمین نیز مشخص بود، جایی که او در جشنها شرکت نکرد. اودگارد و چند بازیکن باتجربه دیگر نیز خطاب به تیم صحبت کردند. هیچ تنش یا درگیریای میان بازیکنان رخ نداد؛ فضای تیم بیشتر حالت ناامیدی مشترک از روند بازی داشت.
در ورزشگاه، واکنش بازیکنان و کادر فنی کاملاً متفاوت از شادی هواداران در سکوها بود. آرسنال همچنان صدرنشین لیگ برتر است، اما عملکردهای اخیر تیم فاقد کنترل و تیزی همیشگی بوده است. بازیهای مقابل برنتفورد، استونویلا و ولوز همگی الگوی مشابهی داشتهاند. گلهای دیرهنگام در سالهای اخیر برای آرسنال عادی شده، اما این بار واکنش داخلی تیم متفاوت بود و نشان میداد استانداردهای درون تیم تا چه اندازه بالا رفته است.
بازیکنان پس از بازی مقابل ولوز دو روز استراحت دریافت کردند. آرسنال این هفته برنامهای بدون بازیهای میانههفته دارد؛ اتفاقی که از ماه اوت تاکنون رخ نداده بود، بهجز در وقفههای ملی.
