پایگاه خبری فوتبالی - ویلیام گالاس، نظر خود درباره قهرمان این فصل و تیمهایی که در بین 4 تیم اول جدول قرار میگیرند را بیان کرده است.
به گزارش فوتبالی، توپچیها پس از ۱۵ بازی در صدر جدول قرار دارند اما شکست هفته گذشته مقابل استون ویلا، باعث شده منچسترسیتی با فاصلهای دو امتیازی در تعقیب آنها باشد. گالاس معتقد است لیورپول از رسیدن به جمع چهار تیم برتر باز خواهد ماند، همانطور که منچستریونایتد نیز چنین سرنوشتی خواهد داشت؛ این در حالی است که شیاطین سرخ نسبت به فصل ۲۵-۲۰۲۴، پیشرفت قابل توجهی داشتهاند. این مدافع سابق چلسی و آرسنال، آرسنال را قهرمان، منچسترسیتی را نایبقهرمان، تیم انزو مارسکا را سوم و استون ویلا را چهارم پیشبینی کرده است.
گالاس در توضیح پیشبینی خود گفت:
«مطمئنم آرسنال آنجا خواهد بود، منچسترسیتی هم همینطور و چلسی هم خواهد بود اما تیم چهارم؟ در حال حاضر لیورپول در حال تقلاست. منچستریونایتد هم همینطور. شاید استون ویلا، چون خیلی قدرتمند به نظر میرسند، بهخصوص بعد از کاری که مقابل آرسنال انجام دادند. بنابراین فکر میکنم استون ویلا را انتخاب کنم. پیشبینی چهار تیم برتر من، آرسنال، منچسترسیتی، چلسی و استون ویلا است.»
آرسنال با برد در مقابل ولورهمپتون، فاصله با سیتی را به 5 امتیاز رسانده اما سیتیزنها در صورت حفظ پیروزی خود در نیمه اول مقابل کریستال پالاس، دوباره در فاصله دو امتیازی شاگردان آرتتا خواهند بود.
