menu
نصب فوتبالی
پاری سن ژرمن منچستریونایتد رئال مادرید بارسلونا بایرن مونیخ منچسترسیتی لیورپول چلسی آرسنال یوونتوس لیگ برتر انگلیس لالیگا اسپانیا لیگ قهرمانان اروپا
 مشکل بزرگ ژابی آلونسو  تیم بی‌دفاع

مشکل بزرگ ژابی آلونسو: تیم بی‌دفاع

پایگاه خبری فوتبالی - بحران مصدومیت‌ها در رئال مادرید هر روز عمیق‌تر می‌شود و حالا ژابی آلونسو با یک چالش تازه در خط دفاعی روبه‌رو است. 

به گزارش فوتبالی ، آنتونیو رودیگر که امید اصلی کادر فنی برای ترمیم قلب خط دفاع به شمار می‌رفت، در تمرینات اخیر دچار ناراحتی عضلانی در پای چپ شده و طبق ارزیابی اولیه پزشکان، حضورش در دیدار مقابل آلاوس تقریباً منتفی است. این غیبت، درست در زمانی رخ می‌دهد که آلونسو بیش از هر زمان دیگری به ثبات و آرامش نیاز دارد.

سرمربی رئال مادرید پیش‌تر نیز با فهرستی بلندبالا از غایبان مواجه بود. کارواخال، ترنت الکساندر آرنولد، آلابا، میلیتائو و مندی همگی به دلیل مصدومیت قادر به همراهی تیم نیستند و سه بازیکن دیگر یعنی کارراس، اندریک و فران گارسیا نیز به‌خاطر اتفاقات جنجالی دیدار برابر سلتا، از حضور در مسابقه محروم شده‌اند. با این شرایط، تنها مدافع کاملاً آماده تیم رائول آسنسیو است؛ مدافعی که حالا بار اصلی خط دفاع را به دوش می‌کشد.

درباره دین هویسن، هرچند او در تمرینات گروهی حاضر شده، اما بازگشت اخیرش از مصدومیت باعث شده وضعیتش برای این مسابقه همچنان نامشخص بماند. این کمبود بازیکن باعث شده آلونسو به گزینه‌های غیرمعمول فکر کند؛ از جمله استفاده احتمالی از فده والورده در پست دفاع راست و به‌کارگیری شوامنی در قلب خط دفاع به‌عنوان یک راه‌حل اضطراری.

پیش‌بینی می‌شود چندین بازیکن آکادمی در فهرست بازی قرار بگیرند و حتی شانس حضور در ترکیب اصلی را نیز داشته باشند؛ تصمیمی که ناچارانه اما اجتناب‌ناپذیر به نظر می‌رسد.

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار