menu
نصب فوتبالی
پاری سن ژرمن منچستریونایتد رئال مادرید بارسلونا بایرن مونیخ منچسترسیتی لیورپول چلسی آرسنال یوونتوس لیگ برتر انگلیس لالیگا اسپانیا لیگ قهرمانان اروپا
 کیلیان امباپه برنده جایزه ال‌پیچیچی شد

کیلیان امباپه برنده جایزه ال‌پیچیچی شد

پایگاه خبری فوتبالی - کیلیان امباپه، ستاره فرانسوی رئال مادرید، در اولین فصل حضور خود در سانتیاگو برنابئو موفق شد جایزه ال‌پیچیچی، بهترین گلزن فصل لالیگا را از آن خود کند؛ دستاوردی که آغاز تاریخی او در تیم سفیدپوشان را به بهترین شکل ممکن رقم زد.

به گزارش فوتبالی، امباپه در فصل گذشته با ثبت ۴۳ گل در تمام رقابت‌ها، از جمله ۳۱ گل در لالیگا، توانست دو عنوان پرافتخار گلزنی را کسب کند. این در حالی بود که رئال مادرید تحت هدایت کارلو آنچلوتی فصل پایانی نسبتاً ضعیفی را تجربه کرد، اما عملکرد خیره‌کننده امباپه نقطه روشن این فصل برای کهکشانی‌ها بود.

امباپه در رقابت برای کسب ال‌پیچیچی، رابرت لواندوفسکی، ستاره بارسلونا، را پشت سر گذاشت. لواندوفسکی تا قبل از ال‌کلاسیکوی پایانی فصل پیشتاز رقابت بود، اما امباپه با ۷ گل در ۴ بازی پایانی لالیگا فاصله لازم را ایجاد کرد و عنوان بهترین گلزن فصل را از آن خود کرد.

این موفقیت، امباپه را به اولین بازیکن رئال مادرید پس از کریم بنزما در سال ۲۰۲۲ تبدیل کرد که جایزه ال‌پیچیچی را به دست می‌آورد و همچنین تنها چهارمین بازیکن در تاریخ باشگاه است که در فصل اول حضور خود در لالیگا به عنوان بهترین گلزن لیگ دست پیدا می‌کند؛ در کنار افسانه‌هایی چون آلفردو دی‌استفانو، هوگو سانچس و رود فان نیستلروی.

این افتخار تازه نه تنها نشان‌دهنده کیفیت فوق‌العاده گلزنی امباپه است، بلکه آغاز فصل‌های موفقیت‌آمیز او در رئال مادرید و تثبیت جایگاهش به عنوان یکی از برترین مهاجمان جهان را تأیید می‌کند.


منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار