menu
نصب فوتبالی
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر خلیج فارس
 فریده شجاعی وارد مانیل شد

فریده شجاعی وارد مانیل شد

پایگاه خبری فوتبالی - کاروان تیم ملی فوتسال زنان ایران امروز شاهد ورود نایب‌رئیس بانوان فدراسیون فوتبال، به محل برگزاری جام جهانی در فیلیپین بود.

به گزارش فوتبالی و به نقل از سایت رسمی فدراسیون، فریده شجاعی شجاعی امشب از ساعت ۲۲.۴۰ به وقت محلی و با استقبال دکتر یوسف اسماعیل‌زاده، سفیر جمهوری اسلامی ایران در فیلیپین و المیرا ثمینی‌پور، مدیر تیم ملی فوتسال زنان وارد شهر مانیل شد.

 در جریان این استقبال، دکتر یوسف اسماعیل زاده، سفیر ایران حضور تیم ملی فوتسال زنان را در بزرگ‌ترین رویداد جهانی این رشته ارزشمند توصیف کرد و برای اعضای تیم در ادامه مسیر آرزوی موفقیت داشت.

همچنین المیرا ثمینی‌پور، مدیر تیم، ورود نایب‌رئیس بانوان فدراسیون را عاملی مثبت برای افزایش انگیزه و تمرکز تیم پیش از آغاز مسابقات دانست. تیم ملی فوتسال زنان ایران در نخستین دیدار خود در رقابت‌های جام جهانی فوتسال ۲۰۲۵ روز دوم آذرماه به مصاف برزیل، یکی از قدرتمندترین تیم‌های جهان، خواهد رفت.

منبع: سایت رسمی فدراسیون فوتبال
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار