menu
نصب فوتبالی
پاری سن ژرمن منچستریونایتد رئال مادرید بارسلونا بایرن مونیخ منچسترسیتی لیورپول چلسی آرسنال یوونتوس لیگ برتر انگلیس لالیگا اسپانیا لیگ قهرمانان اروپا
 ناراحتی فرانسوی‌ها از امباپه به خاطر رفتن به دبی

ناراحتی فرانسوی‌ها از امباپه به خاطر رفتن به دبی

پایگاه خبری فوتبالی - غیبت کیلیان امباپه در دیدار اخیر تیم ملی فرانسه برابر آذربایجان، که با پیروزی ۳-۱ «له‌بلو» همراه بود، همچنان بازتاب‌های زیادی در رسانه‌های فرانسوی دارد و بحث‌های گسترده‌ای در میان هواداران و کارشناسان ایجاد کرده است. 

به گزارش فوتبالی ، رسانه‌هایی مانند اکیپ و RMC به این موضوع پرداخته‌اند و به شایعات پیرامون رفتار مهاجم فرانسوی دامن زده‌اند.

فدراسیون فوتبال فرانسه پیش‌تر اعلام کرده بود که امباپه به دلیل التهاب مچ پای راست، مجبور به ترک اردو شده و برای مراقبت به باشگاهش بازگردانده شده است. دیدیه دشان، سرمربی تیم ملی، در نشست خبری تأکید کرده بود که حفظ سلامتی بازیکن اولویت است و نباید هیچ ریسکی صورت گیرد. بااین‌حال، گزارش‌ها و تصاویر منتشرشده در شبکه‌های اجتماعی نشان می‌دهد که امباپه نه به مادرید بازگشته و نه معاینه پزشکی انجام داده، بلکه به دبی سفر کرده و چند روزی را در هتل «Atlantis The Royal» گذرانده و از باشگاه پادل «Padel One» بازدید کرده است.

این حرکت، واکنش‌های منفی در فرانسه برانگیخته و انتقادهایی را متوجه امباپه کرده است، هرچند او در دیدار پنجشنبه گذشته مقابل اوکراین عملکردی درخشان داشت و با دبل خود به صعود فرانسه به جام جهانی کمک کرد.

امباپه هم‌اکنون در مادرید حضور دارد و طبق برنامه، چهارشنبه در جلسه تمرینی تیم تحت هدایت ژابی آلونسو شرکت خواهد کرد تا آماده رقابت‌های باشگاهی شود. با این حال، شایعات و جنجال‌ها پیرامون تصمیمات او همچنان در رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی ادامه دارد و بحث‌ها درباره حرفه‌ای‌گری و اولویت‌های او در تیم ملی فرانسه داغ است.

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار