menu
نصب فوتبالی
پاری سن ژرمن منچستریونایتد رئال مادرید بارسلونا بایرن مونیخ منچسترسیتی لیورپول چلسی آرسنال یوونتوس لیگ برتر انگلیس لالیگا اسپانیا لیگ قهرمانان اروپا
 عبور پسر ستاره سابق انگلیسی از رکورد دو ستاره بزرگ این کشور

عبور پسر ستاره سابق انگلیسی از رکورد دو ستاره بزرگ این کشور

پایگاه خبری فوتبالی - ریگان هسکی، پسر امیل هسکی، ستاره سابق لیورپول و تیم ملی انگلیس، با گل‌هایش در جام جهانی زیر ۱۷ سال، از رکورد فیل فودن و جیدون سانچو عبور کرد.

به گزارش فوتبالی، انگلیس با قرار گرفتن در رده دوم گروه E پشت ونزوئلا، به مرحله یک‌سی‌ودوم نهایی در قطر رسید و سپس با پیروزی مقابل کره‌جنوبی در روز شنبه، به جمع ۱۶ تیم پایانی صعود کرد. انگلیس در ابتدای بازی دچار یک شوک شد؛ جایی که دانته هدلی با برخورد از سوی کیم جی‌سونگ، توپ را از دست داد و بازیکن کره توپ را محکم به سقف دروازه کوبید اما داور بازی این برخورد را خطا تشخیص داد و انگلیس را از دریافت گلی زودهنگام نجات داد.

تیم لیام برملی، در میانه نیمه اول از حریف جلو افتاد؛ زمانی که پاس ست ریجن، ناخواسته و توسط یونگ هوی‌سوپ، وارد دروازه کره‌جنوبی شد. ده دقیقه قبل از پایان نیمه اول، بازی عملا تمام شد؛ جایی که هسکی، با ضربه سر روی ارسال بردلی بوروز، گل دوم را زد و برتری انگلیس را دو برابر کرد.

ضربه سر هسکی مقابل کره‌جنوبی، چهارمین گل او در این تورنمنت بود. مهاجم ۱۷ ساله، هفته گذشته در پیروزی ۸-۱ مقابل هائیتی، یک پنالتی را به گل تبدیل کرد و سپس در برد ۳-۰ برابر مصر، دبل کرد؛ نتایجی که پس از شکست ۳-۰ در بازی افتتاحیه مقابل ونزوئلا به دست آمدند.

هسکی اکنون در کورس کفش طلا، به صورت مشترک به همراه چهار بازیکن دیگر، پشت سر آنیسیو کابرال، مهاجم پرتغال، قرار دارد. گل هسکی برابر کره‌جنوبی، باعث شد او از رکورد دو فارغ‌التحصیل آکادمی منچسترسیتی یعنی فیل فودن و جیدون سانچو که هر دو در جام جهانی زیر ۱۷ سال ۲۰۱۷ سه‌گل زده بودند، عبور کند.

منبع: فوتبالی
نتایج زنده مشاهده جدیدترین اخبار