سلام نازی، منجر به اخراج 7 فوتبالیست آلمانی شد

سلام نازی، منجر به اخراج 7 فوتبالیست آلمانی شد

سایت رسمی فوتبالی- هفت نفر از بازیکنان تیم پایه ای باشگاه میهل در آلمان به خاطر ژستی که در یک عکس گرفته بودند، از باشگاه اخراج شدند. در منطقه شمالی وست فالیا، هفت بازیکن از بازیکنان تیم پایه ای باشگاهSC 1920 Myhl، به خاطر ژست «سلام نازی» که در عکس گرفته بودند، مجبور به ترک باشگاه شدند.

انگین آرسلان، اسپانسر این باشگاه که مالک یک رستوران کبابی است، از این بازیکنان جوان خواسته بود تا ژست با مزه ای بگیرند تا این تصویر را به عنوان تصویر تیم شان مورد استفاده قرار دهد و تعدادی از این جوانان فکر کردند که شاید «سلام نازی» ژست و ایده بامزه و خوبی باشد. اما سخت در اشتباه بودند؛ چرا که با انتشار این عکس، مسئولان باشگاه بلافاصله جوانانی که این ژست را تقلید کرده بودند را از باشگاه اخراج کردند. 

آقای مارک وینکنس، رئیس این باشگاه در این رابطه گفت:« وقتی متوجه جریان شدیم، بلافاصله یک جلسه اضطراری با حضور مدیران باشگاه تشکیل دادیم. بر پایه قوانین باشگاه مان، تنها توانستیم به این جمع بندی برسیم که اخراج این اعضا، تنها راهکار موجود است.» او در عین حال یادآوری کرد که از این پس این باشگاه با اسپانسر سابقش که فروشگاه کباب انگین آرسلان است به همکاری نخواهد پرداخت واین جنجال باعث قطع این رابطه همکاری نیز شد.

تصویر خبر

بلافاصله بعد از این جنجال بود که این بازیکنان جوان، به خاطر رفتار و ژست نادرستشان عذرخواهی کردند ولی گویا این عذرخواهی برای جلوگیری از اخراج شدنشان کافی نبود. یکی از این جوانان در این رابطه گفته:« ما از تمام کسانی که با دیدن این تصویر  وژست بد وبی فکر ما ناراحت شدند، عذرخواهی می کنیم.» ولی عذرخواهی این جوانان راه به جایی نبرد و مقامات  باشگاه در تصمیمشان تجدیدنظر نکردند و این بازیکنان مجبور به ترک باشگاهشان شدند.